App: Appie

Natuurlijk ontkom ik er niet aan om ook de app van Albert Heijn te testen; Appie. En dus niet Albert, de thuisbezorgservice en webshop.
Appie heeft onder meer een storelocator (nu open of in de buurt van je huidige locatie) gekoppeld aan de Google Maps en navigatie die al op je Android aanwezig is natuurlijk.
Als je in de app ook je eigen gegevens invult, dan kun je ook zoeken tussen je eerdere aankopen die je bij Albert Heijn hebt gedaan. Lang leve Big Brother en de koppeling met de bonuskaart natuurlijk! Voordeel is dan wel dat je direct uit je eerdere aankopen artikelen kunt selecteren en op je boodschappenlijstje kunt plaatsen.

Maar het leukste deel vind ik de barcode-scanner. Als je met een lege verpakking in de hand staat, lees je eenvoudig de streepjescode en de app plaatst het artikel op je boodschappenlijstje.
Ook alle bonus-aanbiedingen overzichtelijk staan overzichtelijk in een lijstje om toe te voegen. Andersom zie je in het lijstje van je eerdere aankopen dan weer als een artikel juist nu in de actie of bonus is.
Ik heb wel een ‘extra feature’ bedacht; het boodschappenlijstje kun je naast de app ook op de website invullen. Helaas is dit lijstje niet gekoppeld aan het lijstje in de app. Dan zou moeders in de keuken dus nog snel even iets toevoegen aan het lijstje als vaders al onderweg is. Of een SMS dat er een nieuw item is toevoegd op het boodschappenlijstje. Dus ruimte voor verbetering! [Bron]
[Edit] Dat doen ze dan wel weer leuk; Grappie van Appie met eastereggs en geluiden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.