Waterpolo – 30 september 2012

Eindelijk! Na maanden van verplichte rust eindelijk weer eens lekker aan de bak. Eerste wedstrijd uit in het Stappengoor in Tilburg. TRB/RES uit, altijd lastig. Maar de afgetrainde lichamen van Heren 4 zijn voor de duvel niet bang! NOT! Ik denk dat ik zelf 4 keer heb getraind, en dat ik daarmee koploper ben….
En dan de geblesseerden; Noud kampt nog met de naweeën van zijn schouder uit de kom van de wedstrijd in Eindhoven vorig seizoen, William heeft last van een navelbreuk (Volgens Stephan is dan het draadje kapot en zakken je billen naar beneden…echt waar Mattie!). Heren, beterschap!
Na een half uur uitloop met een boeiende dameswedstrijd (niet delichamen, maar het wedstrijdverloop) was het eindelijk zover. TRB/RES met het vertrouwde principe van het dubbel uitdekken van de midvoor en de snelle uitbraak stond na het eerste partje al op 4 – 0. En toen werden we wakker.
Het 2e partje was voor ons, al snel was de nul van het bord en kwamen we dichterbij. En net voor het einde van het 3e partje stonden we zelf voor op 5 – 6! Voor de ongelovigen: het bewijs.
Maar TRB/RES had nog wel puf en schakelde een tandje bij in het laatste stuk. En stuk zaten wij. Eindstand 9 – 6. En met dat resultaat konden we prima leven! Wel jammer; normaal is de eerste wedstrijd altijd een goede aanzet voor collega’s om toch maar eens te komen trainen, maar nu waren de reacties van hele andere aard.
Positief was ook weer de nabespreking.
De link naar de standen ontbreekt nog even; District V heeft z’n site nog niet op orde…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.