Waterpolo – 27 oktober 2012

Aquamigos Heren 4 – standen
We zagen de bui al een beetje hangen; na de aankondiging van Nuenen 3 tegen H4 stroomde de afmeldingen binnen; herstellen van navelbreuk, bezoek Walibi Fright Nights, weekendje Rome, 60-jarig huwelijksfeest en zombie op een spooktocht (? serieus!). En dan hebben we er nog maar 7. Noud was van plan weer om het weer te proberen na zijn arm uit de kom: “Bij wijze van test, en voor de symbolische waarde natuurlijk. Ik heb de mitella nog liggen dus dat komt alvast goed.“. Dat maakt 7,5. Dus zijn we afgelopen donderdag al begonnen met ronselen van extra spelers. We spelen in het Student Sport Centre in Eindhoven, dus naast een basisplaats stonden er ook 10 bier (a 80 ct?) klaar voor de gegadigden. Dat ronselen viel niet bij iedereen in goede aard… Uiteindelijk wist Stephan vanmorgen nog Alexander vast te leggen.
De wedstrijd zelf? We begonnen sterk. Alexander maakte de enige echte gevaarlijke speler -nr 10- onschadelijk, en we stonden zelf 1 – 3 voor. De scheidrechter liet een hoop toe of beter gezegd, zag een hoop niet. En al er dan een paar heethoofdjes bij liggen, dan is er al gauw stemming. Mattie; als scheidsrechter moet je toch weten dat je geen commentaar op de scheidsrechter mag leveren! Dat was UMV 1! En dus geen wissels meer… Helaas Noud, vol aan de bak nu! De wedstrijd werd er niet gezelliger op:

Ik heb de foto een beetje moeten bijwerken, er lezen (mijn!) kinderen mee…
Intussen is Nuenen ons wel voorbij en proberen we weer aan te haken. Als dan de scheids reiken naar de bal ziet als een slaande beweging, dan zit er nog iemand op de kant; jammer Erwin!. Ook zijn tegenspeler van Nuenen mag met een UMV vertrekken, maar wij hebben geen wissels meer. Tactiek is gauw aangepast; de 30 seconden zo volledig moegelijk gebruiken en de bal dan in de ruimte gooien/leggen. En dus blijft de eindstand beperkt tot 8-4. Wacht maar , we pakken ze wel thuis in Waalwijk!
Een prettige bijkomstigheid van spelen in het Student Sport Centre is dat de prijzen aan de bar studentikoos zijn. Dus gauw onze schuld inlossen aan Alexander die een super partij speelde. Wel jammer dat de bar al om 19.30 uur sluit. Maar de extra blaadjes bier en de bitterballen waren op tijd in bestelling gezet, dus het kwam helemaal goed:

Nog een voordeel van 1,5 competitie; we gaan nog een keer terug!
Waterpolo maakt hongerig. De bitterballen hielpen een beetje, dus de nabespreking maar voortgezet in Best. Tevens het plan van Stephan en Mattie gepresenteerd; een winter-BBQ ergens in december in Empel. En ach, we zijn de beroerdste niet; met aanhang!

Al met al toch wel weer een gezellige waterpolo-avond. Op naar volgende week met hopelijk meer succes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.