Waterpolo – 3 november 2012

Aquamigos Heren 4 – standen
Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Dit keer tegen OZC’57 1, tot voor kort de lijstaanvoerder, totdat zij ons Heren 3 vorige week tegen kwamen. En omdat OZC’57 2 wel won, staan ze nu 3e. Getergd dus…
En bij ons? Weer een waslijst van excuses; nog steeds de navelbreuk (maar hij is weer in training!), iets met een Heilige Communie, een oogontsteking en een vermoeide zaterdag-oud-papier-ophaler die weer werd gebeld omdat zijn teamgenoot Timon het weer eens was vergeten. Dus weer met 8 man. We tellen Noud met zijn arm-uit-de-kom-schouder gewoon weer volledig mee ondanks dat het herstel nog niet echt wil vlotten. Oisterwijk, wat kan je er van zeggen… er is eigenlijk niemand die er graag speelt vanwege het ondiepe gedeelte, zelfs de Oisterwijkers zelf!

Hierboven had een foto uit onze wedstrijd moeten komen te staan. Maar omdat ik niet aan wisselen ben toegekomen is dat niet gelukt. Maar de foto’s in de vorige verslagen werden zo positief bevonden dat ik maar even een noodgreep heb toegepast. 😉
Tijdens het opwarmen ging het al mis; Johan kreeg een bal van dichtbij in zijn gezicht; bloedneus en 1e wissel! De wedstrijd; het liep voor geen meter! Ze waren echt niet overdreven snel, maar bleven wel als een dolle door elkaar heen zwemmen. Geen vaste midvoor dus en daar moesten we ons even op instellen. Helaas lukte dat niet meer binnen de speeltijd….
En dat gezwem -en met maar 1 wissel- heeft dan direct zijn weerslag op de aanval. Ik lag voorin redelijk op een eiland zonder echte aansluiting. OZC’57 speelde vrij compact in de verdediging waardoor de spaarzame ballen die wel voor m’n neus op het water kwamen vrij gemakkelijk door een andere verdediger konden worden op gepikt. De wedstrijd werd ook nog even stilgelegd omdat onze keeper een glas uit zijn bril kwijt raakte. Na wat gespeur over de bodem werd het glas gevonden en de bril hersteld. We kunnen weer verder!
Verder met wat? OZC’57 spelletje zit goed in elkaar en we hebben geen antwoord. En ook geen puf lijkt het wel. Tot 4 keer toe wordt de midachter eruit gestuurd, maar we weten niet het net te vinden. De 5-meter is dan gelukkig wel raak. En een voorzet van Noud wordt nog heel gelukkig door de midachter in eigen goal gewerkt. Eindstand 15 – 4. Maar dat had echt niet gehoeven. Volgende keer beter! Dat is de vraag… Gorgo 2 won eerder van dit OZC’57 1 en hield vanavond ook Heren 3 op een gelijk spel. Ach, misschien zit het eens mee?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.