Waterpolo – 22 februari 2014

Aquamigos Heren 4 – standen
Ik had me even vergist; ook Nuenen die boven ons staan kwam nog aan de beurt… En ondanks de trainingsstage in Capo Verde was ik niet in goede doen; bij een potje waterpolo daar, waarschijnlijk een rib gekneusd. Donderdag getraind en toen ging het wel, maar vrijdagmorgen was dat ook goed te merken, ik kon bijna niet op of neer. En zo’n rib voel je bij iedere ademhaling…
Maar gelukkig waren we goed op sterkte met alleen geblesseerden Mattie en Erwin, en vakantie-vierende Rob afwezig. En dan nog Adri als extra ondersteuning, dat zou goed moeten komen!
Een voorzichtig begin van beide zijde maakte het lang spannend. En zo was na 3 partje de achterstand pas 2 doelpunten. Zelf heb ik maar 2 partjes gespeeld, en dat was eigenlijk teveel (merkte ik de volgende morgen..auw!) Maar in het laatste partje blijkt Nuenen toch meer adem te hebben en eindigt het in 4 – 10.
Dan hebben we nu carnavals-recess en mogen we op 15 maart thuis weer aan de bak tegen Nautilus. En die wedstrijd is belangrijk want we staan gelijk in punten! Dan nog een zware wedstrijd op 5 april tegen de nr 2. Argo 2. Maar als afsluiting moeten we zeker 3 punten pakken uit tegen Gorgo 3. Dus collega’s; tot donderdag op de training!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.