Waterpolo – 20 september 2014

Aquamigos Heren 5 – standen
Een nieuw seizoen; een nieuw team! Alleen in naam want de samenstelling is verder ongewijzigd. Op onze collega Rob na dan, die eind vorig seizoen plotseling overleed. Op de eerste speeldag een uitwedstrijd naar Best tegen Argo 2. Met weer aantal afzeggers, maar ook weer de eerste wedstrijd van Erwin na een blessure van meer dan een jaar. Gelukkig speelt Hans ook mee dan hebben we in ieder geval 2 wissels! Bedankt Hans!
Wat ook heel lang gelden was voor een aantal spelers was een 25 meter bad; ik heb er pas een paar een keer op de training gezien en dat was te merken. Ikzelf kon ook niet echt potten breken; Argo verdedigt in de zone met een extra man voor de midvoor. Dat spelletje kennen we, alleen moeten we toch echt eens op zoek naar een goede manier om hiermee om te gaan. Nu gaat de bal heen en weer totdat de schotklok af loopt. Schieten vanuit de 2e lijn is lastig omdat er zoveel spelers voor liggen. En bij balverlies zijn ze er razendsnel uit en hebben dan alle ruimte voor een schot.
Geen wonder dat we al snel tegen een behoorlijke achterstand aan kijken, maar we scoren toch met regelmaat. Eindstand -dacht ik- 17 – 7.
Dus heren; komende donderdag 21:45 training in de Heygrave! Aanmelden voor de taxi via de groepsapp.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.