Waterpolo – 5 oktober 2014

Aquamigos Heren 5 – standen
Uit tegen Nuenen 3 in het Studenten sportcentrum in Eindhoven. Dat is altijd dubbel; we hebben daar een redelijk verleden met UMV’s en zware blessures. Aan de andere kant hebben ze goedkoop bier én bitterballen! Maar ondanks deze geweldige vooruitzichten weer veel afmeldingen en trainingsblessures: beterschap Noud! Frank, Marco en Stan; bedankt voor het oplossen van onze problemen! Bij deze wedstrijd tevens de rentree van een oud Treffers-collega Marcel bij het waterpolo, welkom terug!
En dan de wedstrijd; voorzichtig beginnen en de ballen gaan op de lat of paal. 2 – 0. 2e partje voert Nuenen het tempo op en red Marco de eer; 2 – 1. In het 3e partje krijgt de irritatie bij ons de overhand; de scheidsrechter laat niet veel toe, maar is niet consequent in het eruit sturen. De midvoor van Nuenen is al een behoorlijk handige jongen, maar de scheidsrechter helpt hem behoorlijk; 3 – 0. In het laatste partje lijdt de irritatie tot een UMV van Stephan en Roy mag verder in de goal. Dus de dan de rug even rechten en er vol gas in. Maar de scheids blijft strooien met vreemde fouten en ook Frank mag het waterpoloveld verruilen voor de kantine. Maar we bijten nog wel even van ons af: 4 – 4.
Als je mee hebt zitten tellen dan weet je het al; 11 – 5. Maar zeker niet het bad uitgespeeld. We moeten nog wel werken aan het passen; mooi iets voor komende donderdag!
En dan nog de afknapper; de bar is dicht! Stephan heeft nog een paar biertjes geregeld, maar helaas niet het festijn om het verlies mee te doen vergeten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.