Waterpolo –

Aquamigos Heren 5 – standen
Het had de apotheose van het seizoen moeten worden; de 1-na-laatste tegen de laatste. En dan heb je 12 man op papier en 4 afmeldingen, 1 schorsing en 1 blessure en heb je opeens spelers te kort! Dus vers bloed in de ploeg in de persoon van Bas van den Thillart (inderdaad het neefje van..). Timon laat z’n feestje eventjes schieten en geblesseerde Noud staat gewoon klaar in z’n zwembroek. Hulde heren!
Over de wedstrijd kunnen we kort zijn; in korte tijd staan we een aantal doelpunten achter. Reden genoeg voor Noud om geen zaken te gaan forceren. Maar wel met 7 man de wedstrijd uitspelen…. En dat lukt een hele tijd, maar we komen niet in de buurt. Erwin doet z’n stinkende best als keeper, maar dat is geen eenvoudige opgave. Ook niet als hun midvoor er met UMV uit moet. Jammer dat hun keeper dit ook niet kreeg want ik zag van achteruit zijn beweging en ik draag mijn bril niet tijdens een wedstrijd…
En dus wordt het 13-7. En dat is gezien onze samenstelling niet eens zo heel slecht. Giedy weer eens gescoord en ook onze invaller Bas scoorde! We nemen wel sportieve revanche in Waalwijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.